onsdag 30 juli 2008

Herre göses

Lite kort bara...
Igår fick vi in en liverapport från Småland där det på 90min mitt på dagen i stekande hetta landats sex gösar och tappats ungefär lika många av Besan och Nätkassen. Det enda som inte var bra var väl lite barnsjukdomar på Besans båt, men inget allvarligare än att det gick att lösa på bästa sätt. Betet för dagen var tydligen en Deep Diving Red Fin i färg 382 nere på 5-6m djup.
Väntar på en fullständig rapport när killarna är tillbaka på hemmaplan eller vid en dator så även lite bilder kan läggas in.

måndag 14 juli 2008

BPC2008

Bilderna finns ju här på bloggen sedan länge, men för er som vill se oss i tävlingssammanhang och jämföra våra monster med andras så gå in på www.cwcab.com och klicka er vidare på länken Big Pike Challenge 2008.
Vi vinner knappast, men vi syns och fler vet om inte redan så snart vilka vi är.

Som ett litet tillägg så provades makrillfisket från en brygga strax utanför Grebbestad i helgen av en medlem, men havet var av gelé och efter 5-7 kast packades sakerna ihop igen efter att krokarna rensats rena från manettrådar.

Vad övriga medlemar gjort och inte gjort det senaste är inte känt. Rapporterna haglar inte direkt in. En viss misstanke om att Nätkassen varit ute finns dock då han hämtade hem sitt utlånade gäddgrepp i slutet av förra veckan.